Esmeralda Tijhoff

Some thoughts on History, Politics, and the Art of Living

De Introns maken rumoer

Het is zover, de Introns hebben een eigen website waar ze al hun video’s, foto’s en propaganda op zetten. Deze Indy punk band uit Groningen wil van zich laten horen, dus zijn we druk bezig met onze online aanwezigheid. Dat is ook niet zo gek, want we zetten met onze songs stevige boodschappen neer.

Eerder schreef ik al over Refugee, een nummer waarvan de tekst is gebaseerd op mijn ervaringen met de kampen in Calais, Ter Apel en Den Haag. Momenteel staat er een video online met onder andere Walk Away, een nummer vol empowering en agency. Er zijn plannen voor nieuwe opnames aangezien de oude opnames met een andere drummer zijn gedaan. Natuurlijk willen we dan het nummer Forgive Me opnieuw opnemen. Dit nummer gaat over de bedenkingen die ouders kunnen hebben als zij het nieuws kijken (I gave you life, while this planet dies). Maar ook onze nieuwe nummers Run over de noodzaak van verzet tegen de staat, en Whore over het beschuldigen van slachtoffers van seksueel geweld, zullen op de nieuwe cd komen. Genoeg te doen dus!

Wil jij deze band ook in jouw kroeg | op jouw event | op jouw festival | in jouw kraakpand hebben spelen? Neem dan even contact met ons op via: bookings@introns.nl

www.introns.nl

 

De site van de Introns is online!

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply